Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش قدس آنلاین، مهدی بیات منش، کارشناس حوزه بورس کالا اظهار کرد: قردادهای آتی، شمش طلا یک ابزار مالی است که این امکان را فراهم خواهد ساخت که بازار مشتقه بتواند کامل‌تر شود. بر مبنای قرار دادهای آتی ابزارهای دیگر نیز تکامل بیشتری پیدا می‌کنند.

به گفته این کارشناس قرار داد آتی شمش طلا قرار است یک نقطه قوت برای بازار مشتقه باشد؛ اما تاکنون جزئیات این قرار داد مشخص نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در کل قرار داد آتی یعنی افراد کالایی را به قیمت معین در زمان حال خریداری کنند، ولی تحویل کالا و تسویه آن در آینده باشد، اما قیمت در زمان حال بر اساس فرمولی ثابت شود.

وی می‌گوید: کسی که نیاز به خرید طلا در آینده دارد می‌تواند از این قرار داد و مزیت‌های آن استفاده کنند معافیت‌ها و شفافیت‌های مالیاتی، تخصیص سود بانکی به مبلغی که در حساب و در اختیار مشتری موجود است، کارمزدهای بسیار پایین، امکان خرید و فروش نامحدود در هر روز معاملاتی، دو طرفه بودن بازار و پوشش ریسک از جمله ویژگی و مزیت‌های قراردادهای آتی هستند. قرار دادهای آتی می‌تواند به رونق بیشتر معاملات طلا و تعادل این بازار کمک کند علاوه بر این می‌تواند کمک به توسعه معادن و بهره برداری آن‌ها نیز به شکل غیر مستقیم کند.

بورس کالا معاملات آتی را از سال ۸۷ و با آتی طلا آغاز کرد. پیش‌تر مدیر بازار مشتقه و صندوق‌های کالایی بورس کالا نسبت به راه اندازی قرادادهای آتی و آپشن شمش طلا تا پایان سال جاری خبر داده بود.

منبع: باشگاه خبرنگاران

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: شمش طلا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۶۶۰۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازارگردانی به نفع یا به ضرر بورس؟

به گزارش بورس تابناک به نقل از نبض بورس، برزو حق شناس، کارشناس و فعال بازار سرمایه در رابطه با فلسفه بازارگردانی و مخالفت یا موافقت با این موضوع بیان کرد: بنده قصد ندارم به این موضوع به عنوان یک دیدگاه صفر و صد نگاه کنم. در مجموع، اگر بخواهیم بگوییم که بازارگردانی از سال ۹۹ به بعد برای بازار سرمایه مفید یا مضر بوده است؟ باید به این نکته توجه کرد که بازارگردانی در مقاطعی، نقدشوندگی بازار را بالا برده و اجازه داده است افرادی که قصد خروج از بازار و یا ورود به آن را داشته‌اند این کار را انجام دهند و این موارد از جمله محاسن بازارگردانی محسوب می‌شوند، ولی در مجموع، اگر بخواهیم مزایا و محاسن آن را کنار هم بگذاریم به نظر بنده، بازارگردانی به ضرر بازار سرمایه بوده؛ به‌طوری که بیشتر به بورس ضربه زده است تا این‌که بخواهد برای آن کمک‌کننده باشد و برای این موضوع، دلایل خاص خودم را دارم. ادامه این خبر را لطفا در لینک زیر بخوانید : https://nabzebourse.com/000J3A

دیگر خبرها

  • صندوق سرمایه‌گذاری سهامی‌ چیست؟
  • صف خرید فورس ۶ تن در بورس کالا
  • معامله نخستین گواهی سپرده سکه صادره خزانه بورس کالا
  • بازارگردانی به نفع یا به ضرر بورس؟
  • شرایط خرید کامیونت فورس در بورس کالا ابلاغ شد
  • جمع آوری روغن زیتون از بازار چهارمحال و بختیاری
  • چرا بورس درجا می‌زند؟!
  • خروج نقدینگی از بازار سرمایه ادامه‌دار شد
  • آیا بورس به تنهایی می‌تواند باعث رونق تولید شود؟ 
  • دو طرفه شدن بازار سرمایه مهم‌ترین عامل ایجاد قرارداد آتی تک سهم+ فیلم